Poslovna politika

ISPORUKA PROIZVODA

Isporuka se vrši kurirskom službom, opcijom “Danas za sutra”. Rok isporuke je maksimalno 5 radnih dana, na adresi koju ste naveli u porudžbini. Nakon potvrđene porudžbine na Vašu mail adresu će stići automatska poruka sa detaljima kupovine i ukupnim iznosom računa. Molimo Vas da sve napomene u vezi isporuke robe, navedete radi lakše dostave.

Cena dostave za sve porudžbine manje od 4000 dinara je  400 dinara.

Ukoliko vrednost poručene robe iznosi više od 4000 dinara, isporuka je besplatna.

PLAĆANJE PROIZVODA

Plaćanje se vrši pouzećem, pri isporuci kupljenih artikala. Prilikom preuzimanja pošiljke kurir brze pošte će Vam uz robu ispostaviti i iznos za uplatu uz prateći fiskalni račun.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

ESOS doo se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima, potrebne za dostavu  kurirskom službom. Sve podatke o korisnicima strogo čuvamo i dostupni su samo radnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

TAČNOST PODATAKA

Nastojimo Vam pružiti što bolji, tačniji opis i sliku proizvoda.

Za sve nejasnoće i pitanja u vezi robe ili porudžbine, možete nam pisati putem kontakt forme na strani Kontakt .

REKLAMACIJE

Za sve eventualne reklamacije i probleme vezane za pošiljku obratite se na mail sa kog ste dobili potvrdu porudžbine ili putem kontakt forme na strani Kontakt.  Sve reklamacije se rešavaju u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

Poslovni podaci prodavca:

ESOS doo

Ivana Mičurina 17, 11090 Beograd

PIB: 111273777 MB: 21453358